BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, March 23, 2011

Sapa berani mau duduk ini kerusi...

Kejap je dah pukul 11.00 malam...  Balik dari kerja tadi, terus singgah ke Spital KPJ Seremban, tengok anak buah yang sakit kat sana.  Tapi, alhamdulillah, dia pun dah beransur sihat.

Sambil-sambil relax tengok CSI Miami ni, jom jamu mata dengan idea-idea kreatif ni... Aku pun tak tau lah sapa punya idea ni, dan aku pun tak tahu apa motif dia reka cipta benda ni.. tapi yang pasti, orang yang cipta ni memang lah kreatif...

 Belum duduk pun dah terasa nyilu & sakit kat punggung ni... Ni bukan nak kasik relax, tapi mendera orang ni..hehehe


Gerenti, sapa-sapa yang duduk atas kerusi ni akan rentung..hahaha.. Kene make sure Bomba ada kat sebelah....

Ada kawan kata kasik sejuta pun dia tak mau duduk atas kerusi ni..hehehe.  Tapi, confirm ke ular idup ni.... ntah-ntah ular getah... Rugi sejuta..hahaha

Apa-apa pun, aku rasa kerusi-kerusi ni bukan untuk diduduki.. sekadar ekspresi idea kreatif penciptanya...  Ia mungkin ilusi semata-mata.. Ontahlah, den pun tak pasti...

Amimarzsays : bestnya dok atas sofa umah aku ni...hehehe

2 comments:

Mas said...

siapa yg sakit kt KPJ?

amimarz said...

Dania, dah ok jugak tu.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...