BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Thursday, March 24, 2011

Mana Aci Mrs Sunnies sorang yang makan.....

Hai... hai.. hai... takkan nak tengok Mrs Sunnies makan masak lemak labu sesorang kan... kita pun nak jugak!!! hehehe




Labu ni beli hari Ahad lepas... tapi dek sebab sakan berjalan hujung minggu aritu, tak sempat lah nak masak.  Tambahan pulak hari Isnin tu Nana demam, so berkampunglah kami semua kat rumah Nenek.... Malam ni barulah sempat nak berehat-rehat dirumah, sambil menikmati makan malam yang dimasak sendiri...gaya macam pro je masak-memasak ni kan...hahaha... layanz je lah ye...heheheh


Kalau sapa-sapa yang nak tau resepi masak lemak labu ni, bolehlah refer ke blog Mrs Sunnies ni ya.  Lebih kurang samalah resepi aku ngan dia, sebab sama-sama tekak Jawa..kikiki...  Tapi banyak lagi resepi-resepi kat blog cik kak ni, sebab dia ni memang suka masak!!!  Not like me, masak bila cuaca okey je... hahaha


Kalau Mrs Sunnies buat sambal bilis untuk lawan dengan masak lemak labu ni, aku punya pulak sambal tempoyak potai... ni feberet Mr Hubby aku ni.  Tapi ntah kenapa la, susah bonar lak nak upload gambor sambal tempoyak potai den ni.. Ni server saje dengkilah kat den lah ni.... Takpe, lenkali den uploadkan gambor dan resepinya yo!!


Amimarzsays : Esok ada 3 meeting... baik den tido awal malam ni!!!

2 comments:

Mas said...

wah... mengamcam gila lemak labu dia! tp lagi tak leh tahan my name jd tajuk n3 hahahaha...

Sambal petai peberet sani gak ni tp bukan peberet biniknya so jgn harap ler makcik nak masak sambal petai ye hihihi

amimarz said...

hahaha... tajuk tu mmg saje nak kasik khas kat hang...

Angah dulu pun tak suka tempoyak, tapi dah cik abe suke, try2 lah masak.. last2, jadi pakar masak sambal tempoyak petai ni.. dia kata rasanya macam maknya masak.. syahdu giler..muahhahah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...