BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 26, 2010

Saya Suka Blog Awak La!




Dah lama tak join segmen En Ben ni... Since esok pun cuti, so layan sini dulu la...hehehe

5 blog yang aku suka (yang lain-lain pun aku suka jugak..cuma En Ben mintak senarai 5 je..jangan mare ya..ngeeee) adalah....

Yang pertama :   Sunnies oh Sunnies oleh Mas.  
Ni blog kazen aku.  Apa-apa yang dia buat, aku suka!!!  Sebab apa-apa yang dia buat, misti something yang baik & bagus.  Well done kazen!!!  (Mana ntah kazen aku ni pegi, cuti seminggu la plak ya...huhuhu)



Yang kedua    :    Hidup itu Indah oleh LM
1st time jenguk blog dia ni aku dah suka, maybe sebab blognya warna pink..heheheh... No lahhh!!! Blog dia memang best, sebab olahan & style dia.  Lagipun, kejap-kejap lagi aku nak masuk segmen GA dia..hahahaha (kasik intro dulu la..ngeeeeeee)



Yang ketiga    :    Ladyziana78 oleh NaNa
Mula-mula terjah blog dia, pelik sebab sikit-sikit kene bertempek..auwwwwwwww!!! Dari blognya, aku rasa Nana ni seorang yang ceria... Aku suka kawan dengan orang yang ceria, sebab boleh dapat tempias cerianya...hehehhe



Yang keempat :    mummynemo.com oleh Ellen
Kenapa aku suka blog ni.  Sebab dia ada A MUST VISIT BLOG list (aku pun dalam list dia gak..TQ Ellen).. Tapi yang buat nama dia naik hari ni sebab aku macam terkekek-kekek baca citer tikus & tuala wanita petang tadi... aduhai...telur tikus...hahahaha


Yang kelima    :    Wonderful Words of Life oleh Ainul
Aku rasa persamaan antara blog aku dengan blog Ainul ialah, blog kami sama-sama masih baru... Kalau ada kawan-kawan yang sama dengan kita, kira oklah kan, boleh la tolong-menolong...ya tak Pn Ainul..hehehe

Aku terjumpa segmen ni masa buat singgahan wajib pagi2 ke blog En Ben.... (kat opis berkobar-kobar nak buat segmen ni, tp sabor2 byk kohje..esok cuti..hehehhe)



Takat ni dulu lah segmen Saya suka blog awak la! dari aku.  Kalau esok-esok En Ben buat segmen ni part 2, 3 or 4 aku letak pulak blog-blog lain yang aku suka...Banyak ni...ngeeeee

Amimarzsays : korang suka aku tak????

5 comments:

Ellen said...

wakakakak..thnks ya sebab suka blog ellen..ellen pun suka blog ni gak..keep in touch ya!

Shahazrin said...

terjah dari blog ben... salam perkenalan...

IBU WAFIQ said...

ibu wafiq dtg jalan2 dr blog mr ben ;-)

wannurfazrini said...

terjah dr blog ben !

nur said...

singgah dari segmen ni
ALL IN ONE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...