BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, November 26, 2010

Giveaway Kecantikan #5

Ni saja-saja nak cuba nasib (rezki pukul 1 pagi, manalah tau..hehehe)


Sebenarnya, ni la first time Aku nak melibatkan diri ngan Contest-contest ni.. Ye la, tiap sesuatu tu misti ada permulaannya..ye tak?... Kalau tak, mana nak dapat pengalaman.

Orang kata jauh berjalan, luas pandangan... tapi sekarang ni dah tak payah nak jalan jauh-jauh sebab dengan blogwalking pun kita boleh timba ilmu & tambah kenalan..betul tak??..heheheh

Kenapa aku tetiba berminat nak masuk contest ni sebab hadiahnya menarik la.. Lip color magic tu, babe!!!.. Biasalah, orang perempuan ni memang sukakan make-up2 ni kan...lagi-lagi kalau dapat free..ngeeeeee

Amimarzsays : Rezki pukul 1.16agi  (entry siap!!)..Dapek la kat den yo...

3 comments:

Mama Kembar 3 said...

good luck!

yana zuera said...

gud luck ye~. :)

ardinihumaira said...

salam,
terima kasih kerana sudi menyertai GA ini.. semoga bertuah ya! ^__^

regards;
~dni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...