BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, April 11, 2011

Berat mata memandang, berat lagi MATAku ini....

Mengantuks sangat mata ni.. Penat hujung minggu tak abis lagi.  Mana taknya, hujung minggu aritu balik ke umah mak mertua kat Benta, Kuala Lipis.  Yang syoknya tu, ada durian!!!  Suka! Suka!  Sebab aku ni memang hantu durian..hehehe
Masa on the way balik ke PD pulak, dah siap-siap telefon Ateh, minta dia siap-siapkan pulut dan santan.  Sepanjang jalan dah terbayang keenakkan pulut durian.. Memang sah!!!  Tak mandang dah benda lain...  2 pinggan you, ai bedal pulut durian ni.. sedap gilerrr (pagi ni teringat siput sedut masak lemak ngan batang keladi yang terlupa nak dimakan malam tadi... menyesal pun ada ni. huhuhu)
Tapi pulut durian punya pasal, pagi ni sampai office dan macam zomba.. (opsssss... zombie daaaaa).. mengantukssss yang amat!!!  Takde sapa buleh tolong.. Boss lalu pun buleh tersengguk-sengguk ni... Tak buleh jadi ni..  sesuatu misti dilakukan segera!!! 
Kita MINUM DULU!!!! Break la kejap, minum white coffee kat pantry jap... jemput minum semua... J

4 comments:

Mas said...

mas dah makan durian yg angah bagi... sedap! tapi mas tak pernah lg try makan durian ngan pulut n santan. Sedap ek?

amimarz said...

pulut durian ni style utara.. dulu 1st time makan pun masa gi umah member kat Jitra. cubalah tanya Sani, kot2 masa kat UUM dulu dia penah makan pulut durian ni...

memang sedap!! Angah suka makan camgini dr buat bubur or serawa durian.

ardinihumaira said...

nak duyan gak. uwaaaaaaaaa :'(

amimarz said...

Ala sedey la plak nengok Dini menangis nak duyan ni.. Moh le ke umah, ada sikit lg tu... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...