BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, May 6, 2011

Giveaway from Moscow by Miszlullaby



Aisey, pepagi lagi dah kene tag ngan kazen yang sorang ni tak lain tak bukan si Mrs Sunnies...  pulak tu kasik main teka-teki la pulak... wat mak cik ni suspen je...hahaha


Emm... ingatkan homework apa.. rupa-rupanya mak yung tu ngidam nak menang contest dari Moscow... mak yung punya pasal, ai layanz je lah... kang kemecer pulak...hahaha (kemecer = terliur, dalam bahasa jawa...)  Tapi, since masa kene tag tu pepagi hari di opis pulak tu, ai tunda sampai balik ke rumah lah ya..  takut kantoi ngan Madam la pulak..hahaha

Wokey,syarat2 contest dah ai buat. 
1.  En3 khas untuk contest ni                     -----> Checked
2.  Copy & letak banner                            -----> Checked
3.  Folo blog dia                                       -----> Checked
4.  Masuk link Miszlullaby dlm bloglist ai      -----> Checked
5.  Tag 5 blogger                                      -----> Checked

       i.     Mama Zara
     ii.    Cik Nana
     iii.   Mama Kembar 3
     iv.   Cik Iman
     v.    Yaya Azura

6.  Link balik ke blog Miszullaby                ----->  Checked

Wokey, semua syarat dah buat... Harap-harap adalah rezki, dapat present dari Moscow.. yeh yeh!!!  Apakah hadiahnya tu???? Kene tanya tuan punya badan la... hehehe

Harap-harap lepas ni Mrs Sunnies bolehlah tersenyum ya... peace Kazen!!!

4 comments:

Mama Kembar 3 said...

Salam. Thanks tag Mama :-)

InsyaAllah ada kesempatan nanti Mama join yer.

Aku Ibu Muda said...

ditag di sini :) TQ...insyaallah nanti buat :)

-Mama Zara-

Mas said...

hehehe... bagus kazen ai ni dgr kate. Thanx ye :)

jom gie MV ada pameran Mom & baby expo sempena mother's day dari 6-8may, Halls 1 2 3, Mid Valley Exhibition Centre.

amimarz said...

@ mamakembar3 & Mama Zara - Thanks ya, sudi2kan singgah selalu

@ mas - aisey, minggu ni bz la.. esok nak masak skit utk mak, mother's day maaaa... hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...