BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, September 19, 2011

Cheer up Yaya!!!

Emmm.... ari ni baru dapat tau result pertandingan beragam semalam.  So, right after Yaya  balik dari sekolah, ai pun cecepat telefon Atuk sebab Ami pun tak sabo nak tau resultnya... heheheh


Tapi Ami termiss timingnya, Atuk dah keluar ke klinik untuk amik ubat Nenek. Tapi dia bagitau la yang Yaya dapat no. 3 & dapat hadiah set alat tulis.  And Atuk pun story la skit apa yang berlaku...


Balik dari sekolah, Atuk  nak telefon Ami... nak bagitau news ni tapi Yaya tak bagi.  Sungguh-sungguh dia tak bagi Atuk telefon Ami... kenapa agaknya ya????


Ami rasa Ami tau apa yang anak Ami tu fikir... dia tak happy la tu dapat no 3, sebabnya kalau boleh dalam semua hal, dia nak jadi yang pertama &  terbaik!!!  Jangan sedih & keciwa ya Kakak.. Ami tau Kakak dah buat yang terbaik!!!


Kalau Kakak nak tau, Ami bangga dengan Kakak sebab berani berdiri & berjalan atas pentas.  Walaupun ini pertama kali Kakak naik atas pentas, but you did it well!!!  Sebenarnya, itu yang Ami & Abah nak terapkan dalam diri Kakak.  To have confident in yourself & be independent.  Ni 1st time Kakak be on the stage sendiri, so we don't know what to expect from you.


Kalu nak tau soalan pertama Abah semalam bila Ami telefon dia, dia tanya Kakak nangis tak atas pentas... Ami cakap tak.  Kakak kata semuanya ok.  And Abah betul-betul lega.  So am I.  We valued the self confident in you.


So, Kakak WELL DONE & CHEER UP!!! 



2 comments:

YNA said...

sweetnya anak akak :-D


sila join contest sy jika akak sudi :-D

amimarz said...

Thanks Yna

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...